adres Klein Poelhuis administratie- & belastingadvies
 
Aangifte Inkomstenbelasting 2017

Wij helpen u ook voor de aangifte Inkomstenbelasting 2017 weer graag. Bespaar uzelf de tijd en moeite die het kost om de aangifte in te vullen. Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen er voor dat u gebruik maakt van alle fiscale voordelen die voor u van toepassing zijn.

Werkwijze
Voor het verzorgen van uw belastingaangifte is het van belang dat alle benodigde gegevens worden geïnventariseerd. Wij verzoeken u dan ook onze checklist aangifte IB volledig in te vullen en deze samen met de benodigde (bewijs)stukken bij ons aan te leveren. Het spreekt voor zich dat de door u aangeleverde informatie volledig en zonder voorbehoud dient te zijn. Aanlevering kan geschieden via email of per post.

Na ontvangst van alle benodigde gegevens, kunnen wij uw belastingaangifte voorbereiden. Indien wij de aangifte hebben ingevuld zullen wij de aangifte samen met u bespreken en verzenden. U heeft dan meteen de zekerheid dat de aangifte is verzonden.

Tarieven
Voor een enkele particuliere aangifte bedraagt het tarief vanaf € 45,00* (incl. BTW).
In het geval van een fiscaal partnerschap (gehuwden en samenwonende partners) bedraagt dit vanaf € 65,00* (incl. BTW) voor de aangifte van u en uw partner.
U kunt altijd contact opnemen indien u een vrijblijvende kostenopgave wilt voor uw specifieke situatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.* Tarieven inclusief reiskosten in omgeving Tilburg (incl. Goirle, Dongen, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot, Udenhout).
Klein Poelhuis administratie- & belastingadvies
Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw zaak