adres Klein Poelhuis administratie- & belastingadvies
 
Belastingadvies

Als ondernemer hebt u regelmatig te maken met veranderende fiscale wet- en regelgeving en jurisprudentie, doordat de Nederlandse belastingwetgeving er door de jaren heen niet eenvoudiger op geworden is. Wat gisteren regel was, is vandaag uitzondering.

Klein Poelhuis administratie- & belastingadvies is een echte mkb-adviseur. Dit krijgt gestalte in de vorm van heldere en duidelijke adviezen, waar u mee verder kunt. Wij zijn een volwaardige gesprekspartner op een breed fiscaal terrein, waarbij uw persoonlijke financiële positie centraal staat.

De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij voor ondernemers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. U kunt erop vertrouwen dat wij de ingewikkelde fiscale aspecten, zoals de bijleenregeling, lijfrente-aftrek, buitengewone lasten, heffingskortingen, ter beschikking stelling en andere regelingen op de juiste wijze toepassen.

U kunt bij ons terecht voor advisering over of het verzorgen van uw aangiften: Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.
Klein Poelhuis administratie- & belastingadvies
Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw zaak